Stella Village Seaside hotel

Stella Village Seaside hotel

kr. 3.903,00

Stella Village Seaside hotel er et dejligt All Inclusive Selections hotel beliggende ned til den dejlige sandstrand i Analipsi på Østkreta. Her er et hyggeligt poolområde med flere swimmingpools, børnepools og vandrutsjebaner for børnene. Mellem poolområdet og stranden er en have, hvor du kan slappe af og nyde solen. Hotel Stella Village ligger tæt på centrum af den lille ferieby, Analipsi, hvor du finder flere hyggelige taverner og små butikker. Vil du gerne opleve et større udvalg, ligger Østkretas mest populære ferieby, Hersonissos, kun 4 km herfra. Opholdet på Hotel Stella Village er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er inklusiv i prisen. Hotellets eget underholdningsteam sørger for aktiviteter og underholdning i dag- og aftentimer. Du bor i komfortable og pæne værelser der kan rumme op til 4 personer. Alle værelser har enten balkon eller terrasse. Vi anbefaler All Inclusive Stella Village Seaside hotel til både voksne og børnefamilier, der gerne vil bo ved stranden i rolige omgivelser under ferien på Kreta.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700202385456
Kategori:

Beskrivelse

Stella Village Seaside hotel er et dejligt All Inclusive Selections hotel beliggende ned til den dejlige sandstrand i Analipsi på Østkreta. Her er et hyggeligt poolområde med flere swimmingpools, børnepools og vandrutsjebaner for børnene. Mellem poolområdet og stranden er en have, hvor du kan slappe af og nyde solen.
Hotel Stella Village ligger tæt på centrum af den lille ferieby, Analipsi, hvor du finder flere hyggelige taverner og små butikker. Vil du gerne opleve et større udvalg, ligger Østkretas mest populære ferieby, Hersonissos, kun 4 km herfra. Opholdet på Hotel Stella Village er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er inklusiv i prisen. Hotellets eget underholdningsteam sørger for aktiviteter og underholdning i dag- og aftentimer.
Du bor i komfortable og pæne værelser der kan rumme op til 4 personer. Alle værelser har enten balkon eller terrasse. Vi anbefaler All Inclusive Stella Village Seaside hotel til både voksne og børnefamilier, der gerne vil bo ved stranden i rolige omgivelser under ferien på Kreta.

Copyright 2024 - Pilanto Aps