Hotel Palia Maria Eugenia

Hotel Palia Maria Eugenia

kr. 3.744,00

Hotel Palia Maria Eugenia har en særlig beliggenhed på en klippe. Derfor har man fra den rummelige terrasse ved den store pool på denne indkvartering en storslået udsigt over Middelhavet og de smukke, stenede omgivelser.På dette Selections-hotel har du mulighed for at vælge smukke, renoverede Premium-værelser. Du vil have en skøn havudsigt og som Premium-gæst eksklusiv adgang til solterrassen med to swimmingpools med udsigt over havet. Desuden er all inclusive-programmet mere omfattende.På Palia Maria Eugenia er der et underholdningsteam til stede hele dagen for at sikre, at du aldrig keder dig. Du kan deltage i forskellige sportsgrene som basketball, volleyball, dart og aquarobic, og om aftenen afholdes der show. Hvis du ønsker at tage en pause fra al den sport og alle legene, kan du slappe af i saunaen. Den separate solterrasse med fine loungesenge, hvor du kan nyde solen, mens du nyder en kølig drink (mod ekstra gebyr), er yderst luksuriøs.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700196702928
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Palia Maria Eugenia har en særlig beliggenhed på en klippe. Derfor har man fra den rummelige terrasse ved den store pool på denne indkvartering en storslået udsigt over Middelhavet og de smukke, stenede omgivelser.
På dette Selections-hotel har du mulighed for at vælge smukke, renoverede Premium-værelser. Du vil have en skøn havudsigt og som Premium-gæst eksklusiv adgang til solterrassen med to swimmingpools med udsigt over havet. Desuden er all inclusive-programmet mere omfattende.
På Palia Maria Eugenia er der et underholdningsteam til stede hele dagen for at sikre, at du aldrig keder dig. Du kan deltage i forskellige sportsgrene som basketball, volleyball, dart og aquarobic, og om aftenen afholdes der show. Hvis du ønsker at tage en pause fra al den sport og alle legene, kan du slappe af i saunaen. Den separate solterrasse med fine loungesenge, hvor du kan nyde solen, mens du nyder en kølig drink (mod ekstra gebyr), er yderst luksuriøs.

Copyright 2024 - Pilanto Aps