Hotel Mitsis Norida Beach

Hotel Mitsis Norida Beach

kr. 7.310,00

Hotel Mitsis Norida Beach er et fremragende ultra all-inclusive-hotel på solskinsøen Kos og er en del af den prisbelønnede Mitsis-kæde. Her er alle elementerne til en perfekt ferie. Det populære familiedrevne hotel vil tilfredsstille alle dine behov. Du kan tage en spadseretur gennem den grønne have og lige foran poolen ligger de fleste af de komfortable værelser på Hotel Mitsis Norida Beach. Fra dit værelse er du hurtigt ved kanten af poolen. Eller på din liggestol, hvis du har lyst til at solbade. Der er også en swimmingpool med sjove rutsjebaner, hvor børnene kan have det sjovt hele dagen. Hvis du går lidt længere, vil du stå med fødderne i sandet. Det gode ved Mitsis hoteller er, at der er så meget at lave, at man ikke behøver at tænke på noget her. Ultra all-inclusive-programmet er et godt eksempel på dette og giver dig mulighed for at vælge mellem flere restauranter. Ligesom à la carte-restauranterne med det brede udvalg af retter, der vil opfylde dine kulinariske forventninger. Og det er også muligt at bestille en drink i en bar efter eget valg. Vælg dit eget yndlingssted, hvor der er et sjovt underholdningsshow. Det vil med garanti blive en fantastisk aften (igen).

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700954527328
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Mitsis Norida Beach er et fremragende ultra all-inclusive-hotel på solskinsøen Kos og er en del af den prisbelønnede Mitsis-kæde. Her er alle elementerne til en perfekt ferie. Det populære familiedrevne hotel vil tilfredsstille alle dine behov.
Du kan tage en spadseretur gennem den grønne have og lige foran poolen ligger de fleste af de komfortable værelser på Hotel Mitsis Norida Beach. Fra dit værelse er du hurtigt ved kanten af poolen. Eller på din liggestol, hvis du har lyst til at solbade. Der er også en swimmingpool med sjove rutsjebaner, hvor børnene kan have det sjovt hele dagen. Hvis du går lidt længere, vil du stå med fødderne i sandet.
Det gode ved Mitsis hoteller er, at der er så meget at lave, at man ikke behøver at tænke på noget her. Ultra all-inclusive-programmet er et godt eksempel på dette og giver dig mulighed for at vælge mellem flere restauranter. Ligesom à la carte-restauranterne med det brede udvalg af retter, der vil opfylde dine kulinariske forventninger. Og det er også muligt at bestille en drink i en bar efter eget valg. Vælg dit eget yndlingssted, hvor der er et sjovt underholdningsshow. Det vil med garanti blive en fantastisk aften (igen).

Copyright 2024 - Pilanto Aps