Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa

Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa

kr. 6.106,00

Hotel Mitsis Laguna Beach Resort & Spa er et paradisisk hotel på Anissaras’ kieselstrand – måske endda det mest luksuriøse hotel i den anerkendte Mitsis-kæde. Ud over en fantastisk beliggenhed byder det imponerende hotel også på en bred vifte af faciliteter og aktiviteter. Værelserne er en konge værdig; de er rummelige og smukt indrettet. Nogle af værelserne ligger i den storslåede hovedbygning. Der er også bungalows, som ligger spredt rundt om den smukt anlagte have. Haven er en god påmindelse om navnet på dette resort, en “laguna” med gigantiske havvandspools og vandfald.På Hotel Mitsis Laguna Beach Resort & Spa finder du alle former for faciliteter, herunder et vidunderligt og omfattende wellnesscenter samt en tennisbane og bordtennisborde. Sæt dig på en af de stilfulde liggestole, og lad din ferie begynde afslappet. For børn er der også masser at lave. På dette All Inclusive hotel er der tænkt på alt, og der er ikke mindre end 7 restauranter. Her finder du alt fra italiensk og kretensisk køkken til fiskeretter og Tex-Mex. Der er også et creperie, hvor man kan få en lækker sød snack. På Mitsis Laguna Beach Resort & Spa vil du virkelig blive forkælet!

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700955421300
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Mitsis Laguna Beach Resort & Spa er et paradisisk hotel på Anissaras’ kieselstrand – måske endda det mest luksuriøse hotel i den anerkendte Mitsis-kæde. Ud over en fantastisk beliggenhed byder det imponerende hotel også på en bred vifte af faciliteter og aktiviteter.
Værelserne er en konge værdig; de er rummelige og smukt indrettet. Nogle af værelserne ligger i den storslåede hovedbygning. Der er også bungalows, som ligger spredt rundt om den smukt anlagte have. Haven er en god påmindelse om navnet på dette resort, en “laguna” med gigantiske havvandspools og vandfald.
På Hotel Mitsis Laguna Beach Resort & Spa finder du alle former for faciliteter, herunder et vidunderligt og omfattende wellnesscenter samt en tennisbane og bordtennisborde. Sæt dig på en af de stilfulde liggestole, og lad din ferie begynde afslappet. For børn er der også masser at lave. På dette All Inclusive hotel er der tænkt på alt, og der er ikke mindre end 7 restauranter. Her finder du alt fra italiensk og kretensisk køkken til fiskeretter og Tex-Mex. Der er også et creperie, hvor man kan få en lækker sød snack. På Mitsis Laguna Beach Resort & Spa vil du virkelig blive forkælet!

Copyright 2024 - Pilanto Aps