Bull Eugenia Victoria & Spa

Bull Eugenia Victoria & Spa

kr. 5.228,00

Bull Eugenia Victoria & Spa, er et populært hotel beliggende i hjertet af det livlige Playa del Inglés,. Her er en dejlig atmosfære og gode faciliteter for hele familien, og feriegæster er glade for at tilbringe deres solferie her. Under ferien kan du det nærliggende centrum af Gran Chapparal, hvor du kan tage plads på en af de mange hyggelige barer. Indkvarteringen sker i et af hotellets 400 lyse og indbydende værelser, som kan rumme op til fire personer. De tilbyder komfort og er udstyret med alle slags bekvemmeligheder, såsom gratis WIFI, tv og en privat altan eller terrasse, hvor du kan nyde solen. Dit ophold på Hotel Eugenia Victoria er med halvpension, og hvis du ønsker at gøre ferien endnu mere komfortabel, har du mulighed for at tilkøbe All Inclusive.Hos Bull Eugenia Victoria & Spa er der mange faciliteter for både store og små. Hotellet har både en squashbane og et fitnesscenter, og hvis du blot ønsker at slappe af og lade dig forkæle, så kan det anbefales at besøge hotellets dejlige spa center. Til hotellet hører også et dejligt poolområde, hvor du kan kombinere en svømmetur med afslapning i skyggen fra de høje palmer. Til familiens yngste er der bl.a. et sjovt underholdningsteam og en række sports aktiviteter.Sunweb anbefaler Hotel Eugenia Victoria til både voksne og børnefamilier, som ønsker at bo centralt og i komfortable omgivelser under ferien på Gran Canaria.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700919881716
Kategori:

Beskrivelse

Bull Eugenia Victoria & Spa, er et populært hotel beliggende i hjertet af det livlige Playa del Inglés,. Her er en dejlig atmosfære og gode faciliteter for hele familien, og feriegæster er glade for at tilbringe deres solferie her. Under ferien kan du det nærliggende centrum af Gran Chapparal, hvor du kan tage plads på en af de mange hyggelige barer.
Indkvarteringen sker i et af hotellets 400 lyse og indbydende værelser, som kan rumme op til fire personer. De tilbyder komfort og er udstyret med alle slags bekvemmeligheder, såsom gratis WIFI, tv og en privat altan eller terrasse, hvor du kan nyde solen. Dit ophold på Hotel Eugenia Victoria er med halvpension, og hvis du ønsker at gøre ferien endnu mere komfortabel, har du mulighed for at tilkøbe All Inclusive.
Hos Bull Eugenia Victoria & Spa er der mange faciliteter for både store og små. Hotellet har både en squashbane og et fitnesscenter, og hvis du blot ønsker at slappe af og lade dig forkæle, så kan det anbefales at besøge hotellets dejlige spa center. Til hotellet hører også et dejligt poolområde, hvor du kan kombinere en svømmetur med afslapning i skyggen fra de høje palmer. Til familiens yngste er der bl.a. et sjovt underholdningsteam og en række sports aktiviteter. Sunweb anbefaler Hotel Eugenia Victoria til både voksne og børnefamilier, som ønsker at bo centralt og i komfortable omgivelser under ferien på Gran Canaria.

Copyright 2024 - Pilanto Aps